Køb dubia-kakerlakker her!

Dubia-kakerlakker er et af de mest populære foderinsekter i terrarie-hobbyen. Det er sundt levende foder til edderkopper, krybdyr og mange andre insektædende hobbydyr. Dubia-kakerlakkens videnskabelige navn er Blaptica dubia.

Nedenfor kan du købe dubia-kakerlakker fra dansk produktion. Vi har kakerlakker til salg i alle størrelser og mange forskellige sorteringer. Læs mere om dubia-kakerlakkerne nederst på siden.

Køb dubia-kakerlakker hos InsektOrama

Du kan købe dubia-kakerlakker flere steder, både på nettet og hos dyrehandlere. Vi synes selvfølgelig, at du skal købe kakerlakkerne her hos os, og det er der flere grunde til:

Køb dubia-kakerlakker fra dansk produktion

Vi opdrætter selv dubia-kakerlakkerne hos InsektOrama. Det foregår med lokal dansk arbejdskraft her i Danmark. Skatter og afgifter lander dermed også i vores fælles statskasse – win/win.

Dubia-kakerlakkerne produceres i Danmark

Køb dansk-producerede dubia-kakerlakker.

Ellers er de fleste dubia-kakerlakker i handlen faktisk importeret fra udenlandske farme. Prisen er nogenlunde den samme, så hvorfor ikke købe danske produkter?

Kortere transporttid med lokal opdræt

Når du køber dansk hos InsektOrama, er transporttiden typisk kun 24 timer. Vi høster, pakker og sender dubia-kakerlakkerne dagen før de lander hos dig. Det er god dyrevelfærd, og giver dig også den optimale kvalitet.

Dubia-kakerlakkerne har kort rejsetid

Det er knap så sjovt for de importerede kakerlakker, der typisk går uden vådt og tørt i mange dage under transit og lager-ophold.

Retfærdigvis skal det nævnes, at dubia-kakerlakker er mere hårdføre end eksempelvis fårekyllinger, så de tolererer sult og tørst langt bedre. Men der er jo egentlig ingen grund til at udsætte dem for den slags strabadser, når der er bedre alternativer.

Dubia-kakerlakker til salg i alle størrelser

Vi sælger dubia-kakerlakker i alle tænkelige størrelser, lige fra de små nyfødte nymfer på 4-5 mm og op til fuldvoksne kakerlakker på 4-5 cm.

Dubia-kakerlakker i alle størrelser

Så uanset om du har edderkopper, krybdyr eller noget helt tredje som hobby, skulle det nok være muligt at finde en passende insekt-størrelse.

Salg af håndsorterede kakerlakker

Når du køber dubia-kakerlakker i styktal hos os, er de altid håndsorterede enkeltvis. Selv de helt små har vi fat i med pincetten. På den måde sikrer vi, at du kun får de bedste eksemplarer.

Dubia-kakerlakker sorteres med pincet

Vi sorterer dubia-kakerlakker med specialpincet

Samtidig kan vi sortere i meget specifikke størrelser – den service fås kun hos InsektOrama.

Salg af dubia-kakerlakker i specialsortering

Som de eneste i Danmark tilbyder vi også at køns-sortere de voksne dubia-kakerlakker. Du kan sagtens få et vilkårligt mix, men hvis din dubia-kultur derhjemme eksempelvis mangler friske hunner, kan du nøjes med at bestille det.

Blaptica dubia han og hun

Han- og hunkakerlak, Blaptica dubia

Omvendt kan du også bestille udelukkende hanner, hvis foderet skal være så billigt som muligt.

Salg af dubia-kakerlakker efter vægt

Hvis du skal have mest mulig “kød” for pengene, skal du købe dubia-kakerlakker efter vægt. Vi høster, renser og sorterer din portion umiddelbart før vejning og forsendelse.

Afvejede dubia-kakerlakker er billigst

Det er billigst at købe dubia-kakerlakker efter vægt.

Portionen vil primært bestå af store nymfer og/eller voksne kakerlakker (unge voksne!).

Som udgangspunkt får du altid lidt ekstra kakerlakker med i forhold til den bestilte vægt. Du skal dog være opmærksom på, at insekter kan tabe en smule i vægt under forsendelse.

Vægttab under forsendelse er normalt for insekter

Dubia-kakerlakker kan tabe en smule i vægt under transport.

Vægttabet er helt normalt, og det er heldigvis kun midlertidigt. Det skyldes først og fremmest væsketab gennem fordampning, samt i mindre grad tømning af tarmen.

Giv dem foder og væske når du får dem hjem, og lad dem hygge sig med det en dags tid. Derefter skulle de gerne være tilbage i topform, hvilket en eventuel kontrolvejning vil kunne verificere.

Undgå sælgere, der afsætter udtjente avlsdyr

Vær opmærksom på, at der findes en del skruppelløse kakerlak-sælgere, som forsøger at afsætte deres udtjente avlsdyr. En typisk indikator kan være urealistisk lav pris, men det er ikke altid tilfældet.

Pas på uærlige dubia-sælgere

Hvis du skal bruge kakerlakkerne som foder indenfor en begrænset tidsramme, betyder deres alder selvfølgelig ikke noget.

Men hvis du gerne vil have dem gående længere tid og evt. også ønsker at producere yngel, er det vigtig, at de indkøbte voksne er unge dyr.

Derfor er det lidt en tillidssag at indkøbe voksne dubia-kakerlakker. Hos InsektOrama sælger vi kun unge voksne…

 

Go to Top