Startpakke til dubia-opdræt, spar 30%

Startpakke til dubia-opdræt, spar 30%

kr. 689.00

Færdig pakke med dubia-kakerlakker, foder og æggebakker til opstart af kultur. Du sparer ca. 30% med denne pakkeløsning! Se specifikationerne nedenfor.

Beskrivelse

Hvis du selv vil i gang med opdræt af dubia-kakerlakker, har vi sammensat den perfekte startpakke. Alt afhængigt af dine ambitioner, kan du skalere op – bestil blot flere startpakker. En enkelt startpakke består af følgende:

  • 50 subadulte eller voksne hunner
  • 20 subadulte eller voksne hanner
  • 100 mellemstore nymfer (15-30mm)
  • 100 små nymfer
  • 1000 gram højkvalitets-kakerlakfoder
  • Vandkrystaller til opblanding (3 liter gelé)
  • 5 fabriksnye æggebakker á 30 x 30 cm.

Du sparer over 30% ved at købe det hele samlet. Alt afhængigt af hvad du ellers fodrer med af frugt og grønt, er der i startpakken inkluderet foder, vandkrystaller og æggebakker til et par måneders forbrug. Overvej at tilkøbe ekstra forsyninger af disse ting allerede nu, så du sparer fragtomkostninger senere.

En enkelt startpakke kræver mindst 10 liter plads. Find en passende beholder med glatte sider, skær æggebakkerne til, og stil dem lodret i beholderen side om side. Vend hver anden æggebakke modsat den forrige, så der dannes mange små hulrum, hvor kakerlakkerne kan gemme sig. Ovenpå æggebakkerne stilles forskellige skåle med foder, frugt/grønt og væske. Skålene skal have ru sider, så dyrene let kan kravle til og fra. Beholderens låg forsynes med mange lufthuller eller net, så frisk luft kan komme til. Stil beholderen mørkt og varmt (optimalt 28-30 grader), og så er din kultur kørende.

Hvis du ikke selv har lyst til at bakse med konstruktion af beholder til kulturen, kan vi varmt anbefale vores egen insektkasse. Vi bruger selv disse kasser til alle vores dubia-kulturer, og de er fremragende til formålet. Klik her, for at læse mere om insekt-kassen.

Go to Top