Kontakt InsektOrama

Kontakt InsektOrama2023-06-19T18:06:30+02:00
 
“Det er normalt mig, der sidder ved tasterne, når du kontakter os.”

Kurt Jacobsen
– daglig leder

Du er altid velkommen til at kontakte InsektOrama, hvad enten det drejer sig om spørgsmål, ris/ros eller eventuelle problemer med en leverance.

Kontaktinfo finder du nedenfor.

MEN – tjek lige disse typiske spørgsmål, før du kontakter os.

Hvor bliver min pakke af?2021-06-14T18:01:08+02:00

Hvis du har en fornemmelse af, at din pakke er forsinket, kan du allerførst lige tjekke ordrebekræftelsen. Her kan du hurtigt se ordredatoen og den leveringsfrist, pakken er bestilt med.

Hvis pakken f.eks. er bestilt med en ekspeditionstid på 4 hverdage, er der jo ingen grund til at rykke for leverancen, før de 4 hverdage er gået :-)
(Vi skynder os alt, hvad vi kan!)

Er ekspeditionstiden overskredet, skal du selvfølgelig ikke tøve med at kontakte os. Hvis der er sket fejl i ekspeditionen eller pakken er strandet undervejs, skal vi jo have det løst hurtigst muligt.

Jeg mangler Track & Trace info på min pakke2021-06-14T18:00:48+02:00

Hvis du har modtaget en ordrebekræftelse, kan du som udgangspunkt gå ud fra, at alt er i orden. Du hører ikke mere, før pakken er på vej.

Information omkring Track & Trace dannes først hos Post Nord, når pakken er undervejs.

Du modtager informationen, så snart pakken er registreret hos Post Nord. Det vil typisk være aftenen før du modtager pakken.

Hvad er butikkens åbningstider?2021-06-14T18:00:25+02:00

Vi har desværre ikke en fysisk butik med faste åbningstider.

Men du kan godt afhente forudbestilte varer fra vores produktionslokaler i Herning. Kontakt os gerne for nærmere aftale.

Bemærk venligst, at der ved afhentning er en bagatelgrænse på 100 kr.

Kontaktinfo:

Kontakt os helst direkte via info@insektorama.dk eller Messenger.

Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt, og typisk inden for få timer.

Kontorets åbningstider er hverdage mellem 10 og 16. Udenfor åbningstiden besvarer vi stadig henvendelser i det omfang, det er muligt.

InsektOrama Aps
Læsøvej 17
7400 Herning
CVR: 36450061
Etableret: 2014
info@insektorama.dk

Bemærk: Pga. travlhed har vi ikke åben telefon. Har du brug for telefonisk kontakt: Send os dit nummer, og vi ringer dig op snarest muligt.

kontakt-formular-tastatur

Du kan evt. også benytte formularen nedenfor – men HUSK at udfylde feltet med email-adresse korrekt (ellers kan vi ikke svare tilbage…).

Vi sender med det samme en kopi af din formularhenvendelse som kvittering. Hvis du ikke modtager denne, er det enten fordi der er fejl i din indtastning af emailadresse (eller fordi dit mail-program har smidt svaret i spamfolderen).

Kontakt-formular

(felter med stjerne SKAL udfyldes)

    Vedhæft evt. billede (størrelse max. 10 Mb)

    Go to Top