Økologisk tørfoder

Økologisk tørfoder

kr. 28.00kr. 298.00

InsektOramas økologiske tørfoder til fårekyllinger, kakerlakker og andre foderinsekter. En proteinrig blanding med alle nødvendige vitaminer og mineraler.

Beskrivelse

InsektOramas eget optimerede hus-foder. Vi bruger dette tørfoder som grundfoder til alle de insekter, vi har i stald, lige fra dubia-kakerlakker til fårekyllinger. Foderblandingen er 100% økologisk og med de nødvendige proteiner, vitaminer og mineraler – og selvfølgelig uden farve og skadelige tilsætningsstoffer. Foderet er fint formalet, fordi insekterne på den måde spiser mere.

Husk, at insekter omsætter føden meget hurtigt, så de skal ALTID have adgang til foder, døgnet rundt. Det gælder også, selv om man kun opbevarer insekterne få dage med henblik på udfodring til et hobbydyr. Hvis man ikke kontinuerligt giver insekterne foder og væske, vil de meget hurtigt udmagres og miste foderværdi – til skade for dit hobbydyr. Nogle insekter kan også blive aggressive og kannibalistiske, og vil angribe artsfællerne. Ud over mistet foderværdi i de resterende levende insekter, vil man også få en øget dødelighed (sult og kannibalisme), og så er der selvfølgelig også dyrevelfærden at tænke på – selv om det “kun” er insekter, skal de behandles ordentligt.

InsektOramas økologiske tørfoder er en udmærket gutloading-blanding, så der er i princippet ikke behov for yderligere gutloading af foder-insekterne. Hvis man vil, kan man evt. tilsætte foderet en smule af hobbydyrets kalk- og vitamintilskud 1-2 døgn før insektet skal udfodres – så insektets maveindhold bliver endnu sundere for hobbydyret at spise. Det kan optimere insektets foderværdi, men det må kun gøres kort tid før udfodring, da insekterne typisk ikke selv har godt af de ekstra tilsætningsstoffer.

Bemærk, at foderets farvetone og formalingsgrad kan variere lidt. Dette har ingen betydning i praksis.

Go to Top