Melorme-bille, Tenebrio molitor

Melorme-bille, Tenebrio molitor

kr. 148.00kr. 498.00

Ikke på lager

Melorme-biller eller melskrubber, Tenebrio molitor, fra dansk opdræt. Brug billerne til din egen melorme-opdræt.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Kickstart din egen opdræt af melorm, Tenebrio molitor, med fuldvoksne kønsmodne biller, som straks vil begynde at lægge æg. Billerne er ca. 15 mm lange. De er opdrættede hos InsektOrama, og er opfodrede med meget varieret og sund kost. Grundlæg din egen opdræt med disse biller, så du er sikker på at få en god start!

Hvis man har tålmodigheden, kan man godt grundlægge en opdræt uden biller, hvis man køber en portion melorm. Afhængigt af forholdene og ormenes alder, kan det dog tage flere måneder før de udvikler sig til biller. I den mellemliggende periode har man således ingen melorm at fodre med, og kan derfor være nødt til at indkøbe yderligere orm til foder. Det betaler sig at springe ventetiden over, og straks få gang i produktionen, og dermed besparelsen ved at være selvforsynende.

Billerne er kønsmodne når du modtager dem, og de vil straks lægge æg, der allerede efter en uges tid vil udvikle sig til små melorm. Ormene vil under optimale forhold være klar til udfodring allerede efter et par måneder. Til den tid vil du have et fuldspektret opdræt med dyr i alle stadier, lige fra æg og orm/larver i alle størrelser og op til  pupper og voksne biller. Derefter kan du være selvforsynende med et kontinuerligt output fra din opdræt.

Billerne lever 2-3 måneder, og en enkelt hun lægger op til 200 æg i sin levetid. Når vi ekspederer din bestilling, tages billerne direkte fra opdrættet, og sendes til dig samme dag. Der vil derfor være tale om et tilfældigt mix af køn og alderstrin.

Bemærk venligst, at billerne som udgangspunkt ikke er egnede som foder-dyr. Det er de færreste hobbydyr der bryder sig om biller. Brug dem i stedet til opdræt. De resulterende melorme er til gengæld en lækkerbisken for næsten alle insekt-ædere.

Go to Top