Vand-gelé, brugsklar i bøtte

Vand-gelé, brugsklar i bøtte

kr. 26.00kr. 89.00

250 ml færdigblandet vand-gelé (vandkrystaller) i lufttæt bøtte til køleskabet – nemmere bliver det ikke. Giv insekterne en skefuld efter behov. Langsom fordampning og en mere hygiejnisk vandkilde end fugtet vat, køkkenrulle, svampe og lign.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Vand-gelé eller vand-krystaller er en alternativ måde at give dyrene vand. Problemet med insekter er, at de let drukner i en vandskål. Selv en vanddybde på få millimeter kan være fatal, og mindre insekter drukner endda let i en enkelt dråbe vand. Problemet er ofte, at de fanges af vandets overfladespænding, og de fleste insekter drukner meget hurtigt.

Man har derfor gennem tiden forsøgt forskellige tricks med f.eks. at lægge vat eller køkkenrulle i vandet, eller brugt f.eks. en fugtig svamp. Problemet med disse ting er, at insekterne meget hurtigt forurener dem, så de lynhurtigt bliver de rene bakteriebomber, både til skade for dyrene, og med lugtgener til følge. Der skal typisk rengøres og skiftes vand på daglig basis for blot nogenlunde at holde problemet under kontrol.

Vand-krystallerne løser imidlertid disse problemer effektivt! Vandkrystaller er fremstillet af en superabsorberende polymér, som svulmer op til 100 gange sin egen vægt, når den blandes med vand. Resultatet er en ugiftig gelé, som dyrene kan spise af eller suge fugt fra, uden risiko for at blive fanget og drukne. Der dannes heller ikke i samme grad bakterier, og fordampningen er meget begrænset, så vandkrystallerne kan holde i lang tid. Vandkrystaller er derfor de senere år blevet meget udbredte i terrariehobbyen.

InsektOramas vandgelé eller aqua-gelé leveres friskblandet i fødevaregodkendte bøtter á 250 ml. Låget er både luft- og vandtæt, så holdbarheden er i princippet flere måneder ved stuetemperatur. Vi anbefaler dog opbevaring i køleskab for bedste holdbarhed.

Go to Top