Undgå foderspild (ældre fårekyllinger)

Undgå foderspild (ældre fårekyllinger)

kr. 248.00

Undgå foderspild!
Ældre fårekyllinger, der har levet et godt liv, men kun har kort levetid tilbage.
Arten er Gryllus assimilis, hovedsageligt voksne (20-25mm).
Se yderligere beskrivelse nedenfor.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Kun tilgængelig for afhentning – lagersituation kan variere.

Ældre fårekyllinger, der har levet et godt liv, men kun har kort levetid tilbage. Arten er Gryllus assimilis, hovedsageligt voksne (20-25mm).

Portionen kan indeholde fårekyllinger af forskellig alder, men størstedelen vil ofte være ældre “pensionerede” dyr med kort levetid tilbage – derfor er prisen lav! Portionen kan også indeholde nyere overskuds-hanner og frasorterede individer. Et halvt kilo svarer til mindst 6-700 fårekyllinger! Du modtager et halvt kilo levende fårekyllinger, men forvent som udgangspunkt kort levetid/holdbarhed.

Vi anbefaler, at fårekylingerne bruges som foder med det samme, eller alternativt fryses ned og bruges som frostfoder. Optøede fårekyllinger er en lækkerbisken for en del fugle, pindsvin, hamstere og  andre hobbydyr. Når fårekyllinger nedfryses hele, er holdbarheden meget lang.

Bemærk, at fårekyllingerne leveres løstpakkede – altså pakket direkte i en papkasse, og ikke i de traditionelle plastbøtter. Stil eventuelt pakken køligt før åbning, så fårekyllingerne er rolige. Du kan også smide pakken direkte i fryseren. Fårekyllingerne vil hurtigt sove ind, og kan hældes ud af kassen dagen efter.

NB: Vi har typisk ikke så mange pensionerede fårekyllinger gående, så det sker af og til, at vi må fylde efter med friske fårekyllinger. Hvis du er lidt heldig, får du topkvalitet til billige penge.

Du kunne også være interesseret i...

Go to Top