Fårekyllinger, voksen, 100% lydløse, 20-25 mm

Fårekyllinger, voksen, 100% lydløse, 20-25 mm

kr. 59.95kr. 229.95

Ikke på lager

  • Steppe-fårekyllinger (Gryllus assimilis)
  • Kun hunkøn = 100% lydløse
  • Størrelse “voksen”– ca. 20-25 mm.
  • Dansk opdræt – overlegen kvalitet!
  • Se yderligere beskrivelse nedenfor.
Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tag:

Beskrivelse

Voksne eller semi-voksne hun-fårekyllinger på ca. 20-25 mm. De er ca. 7-8 uger gamle.

Fårekyllinger i denne størrelse vil ofte være passende foder til krybdyr med en kropslængde på 20-25 cm eller mere. Også passende til fugleedderkopper og andre større insektædere.

En af fårekyllingernes store fordele er, at de fås i alle størrelser. Hvis voksen-størrelsen ikke er den helt rigtige, kan du købe fårekyllingerne i andre størrelser her.

Her får du fårekyllingerne specialsorteret efter køn, så du kun får hunnerne, som er 100% lydløse. Det er nemlig hannerne, der “pipper”.

Du slipper for larmen, og behøver heller ikke bekymre dig om, at løsslupne individer gemmer sig bag panelerne og forstyrrer din nattesøvn.

Vores steppe-fårekyllinger (Gryllus assimilis – de brune og lydsvage) er opdrættet i Danmark på økologisk grundfoder og frugt.

Fårekyllingerne høstes helt friske fra opdrættet den dag, de bliver afsendt. Herefter bliver de renset, sorteret og pakket. Og 24 timer senere er de fremme hos dig!

Slut med døde fårekyllinger, dårlig lugt og penge ud ad vinduet. Vi GARANTERER en topkvalitet, som ikke fås andre steder i Danmark.

Go to Top