Fårekyllinger, mikro, Gryllus assimilis, 2-4 mm

Fårekyllinger, mikro, Gryllus assimilis, 2-4 mm

kr. 34.95kr. 399.95

Ikke på lager

  • Steppe-fårekyllinger (Gryllus assimilis)
  • Størrelse “mikro”– ca. 2-4 mm.
  • Dansk opdræt – overlegen kvalitet!
  • Se yderligere beskrivelse nedenfor.
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Helt små fårekyllinge-nymfer på ca. 2-4 mm. De er omkring en uge gamle, og på størrelse med bananfluer eller små myrer. Derfor går de også under navnet “myre-fårekyllinger”.

Fårekyllinger i denne størrelse er passende foder til mange små nyklækkede krybdyr, padder og små edderkopper eller slings.

De helt små fårekyllinger er meget følsomme, og kan i nogle tilfælde tage skade under forsendelse. Vi anbefaler derfor, at du afhenter dem direkte hos os. Du kan også sagtens bestille dem til forsendelse, men det er på egent ansvar.

En af fårekyllingernes store fordele er, at de fås i alle størrelser. Hvis størrelse mikro ikke er den helt rigtige, kan du købe fårekyllingerne i andre størrelser her.

Vores steppe-fårekyllinger (Gryllus assimilis – de brune og lydsvage) er opdrættet i Danmark på økologisk grundfoder og frugt.

Fårekyllingerne høstes helt friske fra opdrættet den dag, de bliver afsendt. Herefter bliver de renset, sorteret og pakket. Og 24 timer senere er de fremme hos dig!

Slut med døde fårekyllinger, dårlig lugt og penge ud ad vinduet. Vi GARANTERER en topkvalitet, som ikke fås andre steder i Danmark.

Go to Top