Stor ventileret insekt-kasse (med æggebakker og foder)

Stor ventileret insekt-kasse (med æggebakker og foder)

kr. 488.00

Stor ventileret kasse til opbevaring eller opdræt af insekter, inklusive diverse universalfoder og æggebakker til en samlet værdi af over 280 kr. Du sparer ca. 30%

Se udførlig beskrivelse nedenfor.

Beskrivelse

Perfekt startpakke til insekt-opbevaring eller opdræt. Du får:

  • Stor robust kasse på 30 liter
  • Ventileret låg med plast-svejset rustfrit metalnet
  • Æggebakker til kassen
  • 1000 gram økologisk tørfoder
  • 500 gram færdigblandet vand-gelé
  • Prøvepakning med beetle-jelly i 4 forskellige varianter
  • Kyndig support, hvis du er i tvivl om noget…

Mange oplever, at en del foder-insekter dør, før de bliver udfodret. Det er både synd for insekterne og for pengepungen. InsektOrama har udviklet en løsning, som både kan bruges til optimal opbevaring af insekter, og sågar til egentlig opdræt, hvis man har tid og kræfter til det. Investeringen er begrænset, og du vil kunne spare mange penge i det lange løb, når insekterne holdes i live og trives!

Fødevaregodkendte plastvarer
De fleste insekter er meget følsomme overfor miljø-gifte, og selv hvis insekterne evt. kan klare mosten, er de færreste krybdyrs-ejere interesserede i, at skadelige stoffer havner i munden på hobbydyret via insekterne. Der er derfor udelukkende anvendt fødevaregodkendte plastvarer i InsektOramas insekt-kasse.

Dimensioneret til standard-æggebakker
Insekter elsker æggebakker. Materialet er ugiftigt, og let for insekterne at gribe fat i, kravle på og skjule sig i. Samtidig er æggebakker forholdsvis billige og lette at håndtere.  InsektOramas insekt-kasse er derfor dimensioneret efter standard-æggebakker med målene 30 x 30 cm. Kassen rummer 7-8 halve æggebakker, som bedst stilles på højkant, så ekskrementer og andet skidt falder til bunden. Ved levering medfølger der fabriksnye hele æggebakker, som blot skal halveres med en hobbykniv før de tages i brug.

Flugtsikkert metal-net
Mange hobby-entusiaster har forsøgt sig med forskellige typer net i kunststof eller plastik, samt montage med forskellige typer af silicone og lim. Det har gennem tiden resulteret i mange underholdende historier om undslupne insekter i beboelsen. InsektOrama anvender derfor rustfrit metalnet (maskestørrelse ca. 1,6 mm) og monterer nettet med plastsvejsning, der med garanti holder evigt! Kombineret med kraftige plastmaterialer og solid lukkemekanisme, får du en 100% flugtsikker løsning – også selv om kassen vælter eller katten hopper op.

Optimal ventilation
Mange har i tidens løb forsøgt sig med forskellig former for ventilation af opbevarede insekter, herunder den klassiske løsning med at prikke små huller i låget. Det virker bare ikke, og luftfugtigheden bliver for høj. Det resulterer i døde dyr og optimale vækstbetingelser for mug og skimmel. InsektOramas løsning er monteret med metalgitter i hele lågets areal. Kassen er desuden indrettet, så hele bunden kan bestykkes med æggebakker. Vandkrystaller, frugt og grønt kan dermed placeres i skåle eller bakker umiddelbart under gitteret, således at overskydende fugt fordamper op og ud af kassen, og dermed ikke bidrager til fugtigt miljø.

Robust og rengøringsvenlig
InsektOramas insekt-kasse er udført i tykt blødt fødevaregodkendt plastmateriale, og tåler derfor endog særdeles hårdhændet behandling. Metalgitteret er monteret i låget, således at selve kassen kan skures og skrubbes. Kassen kan også sagtens klare en tur i opvaskemaskinen. Låget klarer i øvrigt også både børste og opvaskemaskine, hvis det skønnes nødvendigt. Metalgitteret er rustfrit, og det er monteret med plastsvejsning.

Stor rummelighed
Kassen måler kun 40 x 30 x 25 centimeter, så det er let at finde plads til den. Alligevel rummer den 30 liter, og giver dermed mulighed for opbevaring af mange insekter. Kassen rummer let 2-300 voksne fårekyllinger, eller mange gange flere, hvis der er tale om ungdyr. Dubia-kakerlakker elsker at klumpe sammen, så kassen rummer op til 500 voksne kakerlakker eller adskillige tusinde ungdyr!

Hvorfor så billigt?
Fødevaregodkendt plast og rustfrit metalnet er ganske kostbart. Og for at kunne lave en kasse med pæn finish og god holdbarhed kræves både specialværktøj og en god portion tid og tålmodighed. Hemmeligheden bag den lave pris er, at du får de samme kasser, som vi selv anvender hos InsektOrama til opdræt og opbevaring. Vi masseproducerer dem, og kan samtidig indestå 100% for kvaliteten.

Foder medfølger
Sammen med kassen medfølger foder til en samlet værdi af over 100 kr. Der er nok til flere måneders forbrug, naturligvis afhængigt af hvor mange dyr du har, og hvor meget frugt og grønt du giver supplerende. Der er tale om det samme foder som vi selv bruger i opdrættet hos InsektOrama, så vi indestår 100% for kvaliteten. Det er vigtigt, at insekterne fodres godt. På den måde lever de længere, men korrekt og løbende fodring sikrer også, at dine insekter ikke blot er tomme skaller, men sunde og nærende for det hobbydyr, der skal spise dem.

Præsentabel ensartet udførelse
De fleste, der forsøger sig med hjemmelavede insektkasser har konstateret, at resultatet sjældent bliver særlig flot. Det betyder ikke nødvendigvis noget for funktionaliteten, men der er en vis tilfredsstillelse ved, at udstyret er præsentabelt, ikke mindst når man viser hobbyen frem til andre. Insektkasserne fra InsektOrama er altid perfekt udført uden skævheder, limrester og andre irritationsmomenter, og har man flere kasser, vil de være 100% ens.

Kyndig support
Hos InsektOrama har vi specialiseret os i foder-insekter og pasningen af dem. Køb dine insekter, foder og kasser hos os, så vi kan give dig kvalificeret rådgivning, både når du starter op, og i forbindelse med eventuelle spørgsmål, der måtte opstå hen ad vejen.

Bemærk:
Denne løsning inkluderer både æggebakker og foder til en meget skarp pris. Hvis du kun har brug for kasse og låg, kan du købe sættet lidt billigere her: Klik her for at se kassen uden tilbehør.

Go to Top