Æggebakker, fabriksnye og rene

Æggebakker, fabriksnye og rene

kr. 24.00kr. 98.00

Fabriksnye æggebakker med målene 30 x 30 centimeter. Ideelle til skjul og siddepladser for insekter.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Æggebakker er perfekte som skjul og siddepladser til foder-insekter. Den grove struktur og det bløde pap gør det let for insekterne at gribe fast, og letter også hamskifte. Materialet er primært genbrugsmateriale, og ugiftigt, hvis insekterne skulle finde på at tage en bid. Over hele verden er æggebakker blevet fast inventar til både opdræt og opbevaring af insekter – det er simpelthen den mest prisbillige og mest effektive måde at give insekterne optimale forhold.

De fleste vælger at stille æggebakkerne på højkant i insektbeholderen, så ekskrementer og andet affald automatisk falder ned i bunden. Mange insekter foretrækker også at sidde på en lodret flade.

Brugte æggebakker fungerer naturligvis også, men mange fraråder brugen af brugte æggebakker pga. risikoen for bakterier, snyltedyr osv. Brugte æggebakker har jo dels været i berøring med æg, som ikke er rensede (der sidder rester af hønsemøg af lignende), og dels har æggebakkerne været opbevaret i kortere eller længere tid i hønserier, som ofte kan have et temmelig usundt miljø. Prisen på nye æggebakker er da også så lav, at det dårligt kan betale sig at løbe nogen risiko.

Bemærk, at farvenuance og overfladestruktur på æggebakkerne kan variere en smule. Dette har ingen praktisk betydning.

Go to Top