Finmasket insekt-net i aluminium

//Finmasket insekt-net i aluminium

Finmasket insekt-net i aluminium

DKK 49.00DKK 148.00

Relativt stift og finmasket insekt-net/trådvæv i aluminium, der er let at arbejde med. Perfekt, hvis du vil have en flot finish på insektkassen. Maskestørrelsen er ca. 1,5 mm, og nettet fås i flere dimensioner. Det kan let klippes til med en almindelig saks.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Lækkert trådvæv/net i aluminium, der giver en flugtsikker løsning til alle typer insekter med en maskestørrelse på ca. 1,5 mm. Perfekt til udluftning og afdækning af insektkasser.

Hvis du har lidt gør-det-selv i maven, har du måske allerede prøvet de billige metalnet og fluenet, der kan købes i de fleste byggemarkeder. Prisen er god, men problemet er, at de tynde net er rigtig svære at arbejde med. Det er næsten umuligt at lave et flot resultat, og det kan være frustrerende, hvis du er den mindste smule perfektionist. De problemer får du ikke med dette net i aluminium, der er mere stift og let at arbejde med. Aluminium er stærkt nok til, at insekterne ikke kan bide igennem, men samtidig er det let at arbejde med, og kan ganske let klippes til med en almindelig saks.

Nettet er også velegnet til konstruktion af sigter til sortering af eksempelvis melorm. Små størrelser smutter igennem, mens større melorm bliver tilbage i sigten. Eller til frasigtning af medie og/eller ekskrementer, så kun melormene er tilbage.

Materialet er ikke helt billigt, men vi har alligevel valgt at bruge det hos InsektOrama til alt vores udstyr, såvel internt som i de kasser, vi sælger her på siden. Årsagen er helt enkelt, at det er let at arbejde med og giver mulighed for at lave et pænt resultat, man kan være bekendt at have stående fremme i stuen. Nettet fås i flere standarddimensioner. Har du brug for større stykker, er du velkommen til at kontakte os for et tilbud.