Fårekyllinger, kæmpe, 100% lydløse, 20-25 mm

Fårekyllinger, kæmpe, 100% lydløse, 20-25 mm

kr. 69.95kr. 289.95

Ikke på lager

  • Steppe-fårekyllinger (Gryllus assimilis)
  • Kun hunkøn = 100% lydløse
  • Størrelse “kæmpe”– ca. 20-25 mm.
  • Dansk opdræt – overlegen kvalitet!
  • Se yderligere beskrivelse nedenfor.
Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tag:

Beskrivelse

Kæmpe fårekyllinge-nymfer på ca. 20-25 mm (kun hun-fårekyllinger). De er ca. 6-7 uger gamle, og lige på nippet til at blive voksne.

Fårekyllinger i denne størrelse vil ofte være passende foder til krybdyr med en kropslængde på 20-25 cm eller mere. Også passende til fugleedderkopper og andre større insektædere.

En af fårekyllingernes store fordele er, at de fås i alle størrelser. Hvis kæmpe-størrelsen ikke er den helt rigtige, kan du købe fårekyllingerne i andre størrelser her.

Specialsorteret efter køn, så du kun får hunnerne, som er 100% lydløse. Det er nemlig hannerne, der “pipper”. Kæmpe-nymferne er ikke helt voksne, så hverken hanner eller hunner pipper. Men så snart de bliver voksne, får du balladen – altså forudsat der er tale om blandede køn.

Det slipper du heldigvis for med denne specialsortering. Du behøver heller ikke bekymre dig om, at løsslupne individer gemmer sig bag panelerne og forstyrrer din nattesøvn.

Her håndplukker vi de allerstørste hun-nymfer, lige inden deres sidste hamskifte. På dette stadie vejer de gennemsnitligt 10% mere end de voksne individer. Og da vingerne endnu ikke er udviklede, får du en fuldfed lækkerbisken til dine dyr. En yderligere fordel er, at du får en fuldstørrelse fårekylling med hele voksenlivet foran sig.

Vores steppe-fårekyllinger (Gryllus assimilis – de brune og lydsvage) er opdrættet i Danmark på økologisk grundfoder og frugt.

Fårekyllingerne høstes helt friske fra opdrættet den dag, de bliver afsendt. Herefter bliver de renset, sorteret og pakket. Og 24 timer senere er de fremme hos dig!

Slut med døde fårekyllinger, dårlig lugt og penge ud ad vinduet. Vi GARANTERER en topkvalitet, som ikke fås andre steder i Danmark.

Bemærk, at disse fårekyllinger er meget tæt på sidste hamskifte. De er alle i nymfestadiet ved afsendelse, men det KAN ske, at et par enkelte har fået vinger under transporten.

Go to Top