Beetle-jelly, mix

DKK 39.00DKK 169.00

Original beetle-jelly fra Japan, blandede varianter, 16g/kapsel. Bekvemt supplement/erstatning for frisk frugt til insekter. Se yderligere beskrivelse nedenfor.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Beetle-jelly, også kendt som bille-gelé, er oprindelig udviklet til frugtædende biller, som kan leve udelukkende af denne gelé. I modsætning til naturlig frugt er gelé’en langtidsholdbar. Den danner ikke mug og skimmel, tiltrækker ikke fluer og sviner ikke i terrariet.

Velegnet som frugterstatning og/eller supplement til de fleste frugt- og grøntædende insekter. Ingredienserne er bl.a. frugtsukker, ekstrakt af tang,  aminosyrer og naturlig frugtsaft og smag.

Beetle-jelly fås i flere varianter, og her får du et tilfældigt mix med flere forskellige varianter. De fleste dyr vil acceptere alle varianter, men nogle dyr kan have artsspecifikke og individuelle preferencer.

Velegnet til gutloading af både fårekyllinger, kakerlakker og de fleste andre insekter. Holdbarheden er flere år i uåbnet emballage. Teoretisk er holdbarheden for en åben kapsel en uges tid i et terrarie-miljø, men den vil normalt være spist længe før.

Bemærk: Kapslernes udformning kan variere fra billedet.

Go to Top