Beetle-jelly, brun sukker

//Beetle-jelly, brun sukker

Beetle-jelly, brun sukker

DKK 39.00DKK 169.00

Original beetle-jelly fra Japan, brun sukker-variant, 16g/kapsel. Bekvemt supplement/erstatning for frisk frugt til både insekter og krybdyr.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Beetle-jelly er oprindeligt udviklet til frugtædende biller, som kan leve udelukkende af denne gelé. Fordelen er bl.a., at gelé’en, i modsætning til naturlig frugt, er langtidsholdbar. Den danner ikke mug og skimmel, tiltrækker ikke fluer og sviner ikke i terrariet.

Også en del øgler og mange insekter generelt er glade for frugt, og det har vist sig i praksis, at beetle-jelly er yderst velegnet som frugterstatning og/eller supplement til de fleste frugtædende dyr og insekter. Ingredienserne er bl.a. frugtsukker, ekstrakt af tang aminosyrer og naturlig frugtsaft og smag. 

Beetle-jelly fås i flere varianter, her er det “brun sukker”-varianten. De fleste dyr vil acceptere alle varianter, men nogle dyr kan have artsspecifikke og individuelle preferencer.

Velegnet til gutloading af både fårekyllinger, kakerlakker og de fleste andre insekter. Holdbarheden er flere år i uåbnet emballage. Teoretisk er holdbarheden for en åben kapsel en uges tid i et terrarie-miljø, men den vil normalt være spist længe før.

Bemærk: Kapslernes udformning og farvetone kan variere fra billedet.