Fårekyllinger, store, 100% lydløse, 15-20 mm

Fårekyllinger, store, 100% lydløse, 15-20 mm

kr. 49.95kr. 189.95

Ikke på lager

  • Steppe-fårekyllinger (Gryllus assimilis)
  • Kun hunkøn = 100% lydløse
  • Størrelse “stor”– ca. 15-20 mm.
  • Dansk opdræt – overlegen kvalitet!
  • Se yderligere beskrivelse nedenfor.
Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tag:

Beskrivelse

Store fårekyllinge-nymfer på ca. 15-20 mm (kun hun-fårekyllinger). De er ca. 5-6 uger gamle.

Specialsorteret efter køn, så du kun får hunnerne, som er 100% lydløse. Det er nemlig hannerne, der “pipper”. I størrelse 15-20 mm er fårekyllingerne stadig ikke helt fuldvoksne, så hverken hanner eller hunner pipper. Men så snart de bliver voksne, får du balladen – altså forudsat der er tale om blandede køn. Det slipper du heldigvis for med denne specialsortering. Du behøver heller ikke bekymre dig om, at løsslupne individer gemmer sig bag panelerne og forstyrrer din nattesøvn.

Fårekyllinger i størrelse “stor” kan være passende foder til eksempelvis krybdyr med en kropslængde på 15-20 cm.

En af fårekyllingernes store fordele er, at de fås i alle størrelser. Hvis størrelse “stor” ikke er den helt rigtige, kan du købe fårekyllingerne i andre størrelser her.

Vores steppe-fårekyllinger (Gryllus assimilis – de brune og lydsvage) er opdrættet i Danmark på økologisk grundfoder og frugt.

Fårekyllingerne høstes helt friske fra opdrættet den dag, de bliver afsendt. Herefter bliver de renset, sorteret og pakket. Og 24 timer senere er de fremme hos dig!

Slut med døde fårekyllinger, dårlig lugt og penge ud ad vinduet. Vi GARANTERER en topkvalitet, som ikke fås andre steder i Danmark.

Go to Top