Beetle jelly, appelsin

Beetle jelly, appelsin

kr. 4.95kr. 169.00

Ikke på lager

Original Beetle jelly fra Japan, appelsin-variant, 16g/kapsel. Bekvemt supplement/erstatning for frisk frugt til insekter. Se yderligere beskrivelse nedenfor.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Beetle jelly, også kendt som bille-gelé, er oprindelig udviklet til frugtædende biller, som kan leve udelukkende af denne gelé. I modsætning til naturlig frugt er gelé’en langtidsholdbar. Den danner ikke mug og skimmel, tiltrækker ikke fluer og sviner ikke i terrariet.

Velegnet som frugterstatning og/eller supplement til de fleste frugt- og grøntædende insekter og dyr. Ingredienserne er bl.a. frugtsukker, ekstrakt af tang,  aminosyrer og naturlig frugtsaft og smag.

Beetle jelly fås i flere varianter, her er det “appelsin”-varianten. (Du kan købe Beetle jelly i andre varianter her). De fleste dyr vil acceptere alle varianter, men nogle dyr kan have artsspecifikke og individuelle præferencer.

Velegnet til fodring af både fårekyllinger, kakerlakker og de fleste andre insekter. Holdbarheden er flere år i uåbnet emballage. Teoretisk er holdbarheden for en åben kapsel en uges tid i et terrarie-miljø, men den vil normalt være spist længe før.

Bemærk: Kapslernes udformning og farvetone kan variere fra billedet.

Du kan læse mere info om Beetle jelly her.

Go to Top