Lad det være sagt med det samme: InsektOrama er en forretning, og vi lever af at servicere dig som kunde – og ikke mindst dine hobbydyr. Men samtidig vil vi gerne gøre en positiv forskel og bidrage til, at hobbyen trækker i den rigtige retning.

Fokuspunkter

Vi har en række fokuspunkter, som vi synes er værd at bakke op om, og det er bl.a. :

  • Ingen leverancer fyldt med døde eller halvdøde foder-insekter
  • Dansk produktion frem for import (og dermed unødvendig transport)
  • Dyrevelfærd – også for insekter
  • Lettilgængelig information

Din opbakning er betydningsfuld!

Hvis du synes det er den rigtige vej at gå, kan du gøre din indflydelse gældende. Selvfølgelig vil din ultimative støtte være at handle hos os, men du kan også påvirke udviklingen på andre måder, uden at det behøver koste ekstra.

F.eks. er du velkommen til bidrage med et “like” og evt. en god bedømmelse på vores facebook-side. Fortæl også gerne andre ligesindede om InsektOrama. Du kan også støtte sagen ved at linke til varer eller artikler du finder brugbare, eller dele artiklerne på Facebook eller andre sociale medier.

Vil du holdes orienteret?

Vi arbejder hele tiden med nye tiltag på InsektOrama, og hjemmesiden udvides løbende med nye spændende artikler og informationer. Vil du holde dig orienteret, er du også velkommen til at tilmelde dig nyhedsbrevet. Det giver dig i øvrigt også ekstra fordele. Hvis du liker Facebook-siden, har du også adgang til nyhederne derfra i din Facebook-nyhedsfeed.

Du er pioner!

Terrarie-hobbyen er ikke så stor i Danmark endnu, så du kan betragte dig selv som pioner, der går foran. Med tiden vil hobbyen helt sikkert blive meget mere udbredt, og mange vil følge efter. Så gør din indflydelse gældende, stil krav til leverandørerne, og støt om om de tiltag der bærer i den rigtige retning.