Ørepropper, 3M EAR Classic

Ørepropper, 3M EAR Classic

kr. 6.95kr. 98.00

Ørepropper i i blødt polymerskum. Sæt med 2 stk. i genlukbar papæske. 3M EAR Classic. Se yderligere beskrivelse nedenfor.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

3M EAR Classic har været markedsledende i årtier som en af de allerbedste ørepropper nogensinde. Modellen er kendt over hele verden, og supernem at bruge: Rul den mellem fingrene og placer den i øregangen. I løbet af nogle sekunder ekspanderer skummet og tilpasser sig øregangen, så der lukkes helt af for udefrakommende støj. Ørepropperne er komfortable i brug, og kan bæres i mange timer uden gener. Se evt. videoen herunder, hvis du er i tvivl om, hvordan ørepropperne bruges.

Ørepropperne fra 3M beskytter hørelsen langt bedre end almindelige høreværn, og en yderligere fordel er desuden, at de er nærmest usynlige, hvis de bæres korrekt. Derfor er de ideelle til f.eks. koncerter og andre steder, hvor du ønsker en diskret beskyttelse af hørelsen. Selvfølgelig er de også oplagte at bruge i støjfyldte miljøer og ved betjening af meget støjende værktøjer og maskiner. Mange bruger dem også med henblik på at få en mere uforstyrret søvn, f.eks. hvis der er behov for at sove et nyt sted med ukendte lyde.

3M EAR Classic er som udgangspunkt engangs-ørepropper, men i praksis kan du sagtens bruge dem flere gange. Polymerskummen vil dog gradvist miste sin elasticitet og dermed evnen til at slutte helt tæt i øregangen. Skift derfor til nye, hvis du oplever, at den lyddæmpende effekt ikke længere er tilstrækkelig.

Go to Top