Nano-tape, 1 meter

Nano-tape, 1 meter

kr. 29.95

Dobbeltklæbende nano-tape. Rulle med 1 meter. Tapen er 3 cm bred og 2 mm tyk. Se yderligere beskrivelse nedenfor.

Kategori:

Beskrivelse

Dobbeltklæbende nano-tape. Rulle med 1 meter. Tapen er 3 cm bred og 2 mm tyk.

Du har sikkert hørt om nano-tape, der har været heftigt markedsført. Nu er hysteriet klinget lidt af, og priserne er kommet ned i et leje, hvor vi alle kan være med. Og det er heldigt, for nano-tape er faktisk et genialt produkt, der hører hjemme i enhver husholdning.

Nano-tape går også under navnet gekko-tape, fordi det er designet til at efterligne gekkoens evne til at klatre og hænge fast på glatte flader. Gekkoens fødder er på undersiden forsynet med en masse små mikroskopiske porer, der skaber en naturlig klæbeeffekt. Denne egenskab er man lykkedes med at efterligne kunstigt i denne tape. Der er tale om mikroskopiske strukturer, så med det blotte øje ser det ud som en helt glat tape. I virkeligheden er det et stykke ingeniørkunst, der er udviklet i laboratorier over flere år.

Eftersom tapen ikke gør brug af lim eller andet, kan den i princippet genbruges i en uendelighed. Overfladen med de mikroskopiske porer skal blot holdes ren. Når et stykke tape skal genbruges, skylles det godt i rent vand og lufttørres – og voila – så er det som nyt og klar til brug igen.

Da klæbeeffekten skabes af små porer, egner nano-tape sig ikke godt til porøse eller ru overflader og materialer som pudsede vægge, skrøbelig maling, papir og lignende. Men så snart der er tale om glatte rene flader som fliser, glas, lakeret træ, plast, laminat osv., er tapens klæbeevne helt fænomenal. Og du behøver ikke tænke på limrester og andet snavs, hvis tapen senere skal fjernes igen. Den efterlader absolut ingen klæbemærker eller rester.

Tip: Nano-tape har mange steder været markedsført som løsningen på f.eks. tæppe-fixering og midlertidig ophængning af værktøj og køkkenredskaber. Den slags er Nano-tape IKKE velegnet til. Tapen er designet til en nem og 100% reversibel sammenføjning af to glatte flader – og det er her, den har sin styrke.

Nano-tape tåler vand, uden at det går ud over klæbeevnen. Du kan således sagtens bruge den til f.eks. opklæbning af en sæbedispenser i brusekabinen. Ved selve opsætningen skal overfladerne dog være rene og tørre.

Du får generelt altid den bedste klæbning, hvis overfladerne er helt rene og fedtfri. Rengør evt. først med sprit eller lignende, og undgå derefter fedtede fingre på tape og flader før sammenføjning.

Go to Top