Hobbykniv – ekstra lækker kvalitet

Hobbykniv – ekstra lækker kvalitet

kr. 49.95kr. 59.95

Hobbykniv i luksuskvaliet til 18mm standard-knivblade. Fås i fire farver. Kerne af pulverlakeret stål, greb i ABS-plast med nonslip gummibelægning. Ekstra blade medfølger. Se yderligere beskrivelse nedenfor.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Hobbykniv i luksuskvaliet til 18mm standard-knivblade. Fås i fire farver. Kerne af pulverlakeret stål, greb i ABS-plast med nonslip gummibelægning.

Grebet er ekstra tykt (2 cm på det tykkeste sted). Det tykke greb og den riflede gummibelægning sikrer, at kniven ligger utrolig godt i hånden, sammenlignet med billigere modeller.

Der er også blevet plads til et “hemmeligt” rum i grebet, hvor ekstra knivblade kan opbevares, så de altid er lige ved hånden. Der medfølger to ekstra knivblade.

Knivbladet kan fikseres i 17 forskellige positioner med et snuptag, alt efter om du ønsker fuld bladlængde eller blot har brug for at eksponere spidsen. Bladpositionen styres med en meget effektiv lås, der let betjenes med tommelfingeren. Med andre ord en bekvem og hurtig enhånds-betjening.

Hos InsektOrama bruger vi hobbyknive i stor stil dagen igennem, og har i tidens løb været igennem 10-15 modeller i alle prisklasser. Denne model er vores helt klare favorit! En lækker robust model med god tyngde, som samtidig er flot at se på.

Go to Top