Hos InsektOrama går vi meget op i, at vores levende foder-insekter har et godt liv. Det handler om dyrevelfærd, men også om, at sunde insekter er sunde at spise for dit hobbydyr. I denne artikel skriver vi lidt om vores værdier og tiltag på området.

Hos InsektOrama har vi valgt at fokusere på de levende foder-insekter. Det er en lille niche, men det giver os mulighed for at være eksperter på netop dette område! I al beskedenhed leverer vi markedets bedste og sundeste levende foderinsekter, og dyrene har et godt liv mens de er hos os. Alt sammen uden at det går ud over prisen…

Danske produkter
Med mindre andet er anført, er foder-insekter fra InsektOrama altid opdrættede i Danmark, enten hos os eller andre danske opdrættere, der lever op til de standarter vi står for. Der er som udgangspunkt ingen grund til at importere fra udlandet og udsætte insekterne for længere transporttid end højst nødvendigt.

Ingen hyldevarer
Vi accepterer under ingen omstændigheder, at insekterne oplagres uden optimale forhold. Når vi ekspederer din ordre, tages insekterne direkte fra opdrætsmiljøet, og pakkes og sendes til dig samme dag. På den måde vil de normalt kun have en rejsetid på omkring et døgn, og du vil modtage helt friske og vitale insekter.

Økologi og bæredygtighed
Økologisk certificeret foder indgår i foderplanen til alle de insekter, vi opdrætter her på InsektOrama. Vi vil gerne gøre vores til, at de foderdyr du køber her, er helt fri for pesticidrester, farvestoffer og andre unødvendige tilsætningsstoffer. Det er dog ikke alle fodertyper og tilskud, der fås økologisk, men vi gør, hvad der er muligt.

Råd og vejledning
Vi gør hvad vi kan for at informere dig om, hvordan du fortsætter med at passe og pleje insekterne hjemme hos dig selv, så de fortsat kan trives og have et godt liv. Også så de kan være et optimalt foderdyr til dit hobbydyr, når de på et tidspunkt på naturlig vis skal indgå i fødekæden. Ud fra en økonomisk betragtning er det heller ikke hensigtsmæssigt, at foderdyrene dør eller bliver syge. Find pasningsvejledninger og informationer her på InsektOrama, eller spørg os, hvis du er i tvivl.

Foder og tilbehør
For at gøre det let for dig at passe insekterne på en optimal måde, tilbyder vi, ud over information, også udvalgte foderartikler og tilbehør. Det er varer, som vi i vid udstrækning selv bruger i vores opdræt og kan stå inde for.