Specialiseret udvalg

/Specialiseret udvalg
Specialiseret udvalg2021-04-30T09:09:12+02:00

Der findes kun ganske få arter af foderinsekter, som gennem årtier har vist deres værd som nemt og sundt universal-grundfoder. De mest fremtrædende er fårekylinger, dubia-kakerlakker, melorme, Zophobas-larver og græshopper.

Der findes et hav af andre spændende og udmærkede foderinsekter, men for de fleste gælder det, at de enten har en høj pris, er besværlige at holde liv i derhjemme eller kun egner sig til bestemte arter af hobbydyr.

Hos InsektOrama har vi valgt at fokusere på grundpillerne: Fårekyllinger og dubia-kakerlakker. Og derudover også melorme og Zophobaslarver. Det er et meget smalt udvalg, men det dækker de fleste reptiler og spindlere.

Til gengæld kan vi være specialister og nørde 100% igennem med henblik på at producere den allerbedste kvalitet. Specialiseringen betyder også, at vi kan tilbyde både fårekyllinger og dubia-kakerlakker i alle tænkelige størrelser og sorteringer. 

De få udvalgte insekter udgør et solidt grundfoder, som i de fleste tilfælde vil være fuldt tilstrækkelig varieret kost for dine insektædende hobbydyr. Så kan du altid supplere i ny og næ med noget mere “eksotisk” fra naturen.

NB: Vi har indtil videre fravalgt græshopper i sortimentet af flere årsager. Først og fremmest er de beslægtet med fårekyllinger, og overlapper dermed delvist. Græshopper er også svære at passe korrekt derhjemme. De kræver høj varme, hyppig fodring og bliver meget let syge, hvis forholdene ikke er optimale. Så kort sagt: Brug fårekyllinger i stedet.

Vidste du, at vi kan levere for bare 39 kroner? Læs mere her