Skal vi linke til dig?

/Skal vi linke til dig?
Skal vi linke til dig?2014-06-22T17:24:52+00:00

Hvis du har en hjemmeside, en facebookgruppe eller anden ressource, som beskæftiger sig med terrariehobbyen, vil vi gerne linke til dig! Se mere her…

På InsektOrama forsøger vi at samle så meget terrarie-relateret information som muligt. Derfor vil vi også gerne linke til relevante hjemmesider, facebookgrupper og fora. Det skal selvfølgelig helst relatere til krybdyr, insekt-ædende hobbydyr, foder-insekter eller andre foderdyr eller på anden vis være relevant for hobbyen. Det betyder ikke noget, om din side er er stor eller lille, når bare der er informationer andre kan have glæde af.

Hvis du er interesseret, er du velkommen til at kontakte os. Du er bedst, hvis du selv laver en beskrivelse af din side og vedhæfter et passende billede i størrelse 800 x 600 pixels. Det kan f.eks. være et logo, et screenshot af din side eller blot et billede der passer til indholdet. Du kan selvfølgelig også nøjes med at sende os linket, men så har du ikke så meget indflydelse på beskrivelse og billede, og det tager os nok også længere tid at få sat linket op.

Gå ind på vores kontakt-side og inkluder følgende:

  • Link til din side
  • Beskrivelse
  • Billede, helst 800 x 600 pixels (kan vedhæftes)

Vi forbeholder os ret til at afvise links, samt evt. at redigere i beskrivelsen, hvis vi ikke føler, den er dækkende for sidens indhold.