Klippekort til fri fragt (spar op til 70%)

//Klippekort til fri fragt (spar op til 70%)

Klippekort til fri fragt (spar op til 70%)

DKK 195.00DKK 234.00

Køb et klippekort til fragten, og spar op til 70%

Se nærmere beskrivelse nedenfor.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Hvis du handler jævnligt hos InsektOrama, kan du med fordel gøre brug af et fragt-klippekort.

Med klippekortet betaler du fragten forud for 5 eller 10 forsendelser. Til gengæld får du fragten meget billigt. Besparelsen er op til 70%, alt efter valgt fragtmetode.

Eksempel:
Du køber 10 klip, og får dine næste 10 pakker leveret til døren. Samlet normalpris for fragten ville være 780 kroner, men du betaler kun klippekort-prisen på 234 kroner. Det er en besparelse på 70%, svarende til hele 546 kroner.

Du modtager klippekortet i form af en rabat-kode, som sendes til dig via e-mail. Gem koden, og brug den, hver gang du vil bruge et klip. Så snart du har indtastet koden, vil fragtprisen i indkøbskurven ændres til 0 kroner.

Klippekortet sendes til dig via e-mail, og derfor skal du selvfølgelig ikke betale forsendelse (hvis du kun bestiller klippekortet). Når du vælger forsendelse, er der en gratis valgmulighed til dette. Hvis du bestiller andre fysiske varer sammen med klippekortet, skal du bare vælge almindelig fragt som normalt.

Der kan være en leveringstid på 1-2 hverdage på klippekort, da de oprettes manuelt hos os. Du kan derfor desværre IKKE bruge det første klip i den aktuelle ordre, hvor klippekortet købes.

Et klippekort er gyldigt 12 måneder fra købsdato. Delvist brugte klippekort kan ikke refunderes. Koden på klippekortet kan ikke bruges i kombination med andre rabatkoder.