Gavekort / tilgodebevis med indbyggede rabatter

//Gavekort / tilgodebevis med indbyggede rabatter

Gavekort / tilgodebevis med indbyggede rabatter

DKK 60.00DKK 500.00

Køb gavekort / tilgodebevis til dig selv eller som gave.
Du kan spare helt op til 40%
Læs mere om konceptet nedenfor…

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Gavekortet sendes til dig via e-mail som en vedhæftet PDF-fil – akkurat som når du f.eks. bestiller koncert-billetter online. Du kan så printe gavekortet ud og overrække det personligt, eller sende det via e-mail til den heldige modtager. Du kan selvfølgelig også bruge gavekortet selv (og der er mange penge at spare).

For at få vist en pris, skal du tage stilling til Værdi og Aktivering.

Værdi er næsten selvforklarende – her vælger du beløbet på gavekortet, som kan være fra 100 kr og opefter.

Aktivering angiver, hvornår gavekortets brugsperiode starter. Alle gavekort har en brugsperiode på ét år. Hvis du vil, kan gavekortet aktiveres med det samme – som et ganske almindeligt gavekort. Men som noget nyt er der nu mulighed for at udskyde aktiveringstidspunktet og få rabat. Desto længere du udskyder gavekortets aktivering, desto større bliver rabatten.

Eksempel: Den 1/1 2020 køber du et gavekort på 100 kr. og vælger, at gavekortet først skal aktiveres efter 60 dage. Det giver dig en rabat på 20%, så du skal kun betale 80 kr. Gavekortet får du med det samme, men det virker først fra 1/3 2020, og gælder herefter 1 år – dvs. gavekortet kan bruges frem til 1/3 2021.

Med udskudt aktivering kan du med andre ord spare rigtig mange penge – helt op til 40%, hvis du vælger den maksimale udskydning på 160 dage.

Hvis du er lidt på forkant, kan fødselsdagsgaven eller julegaven nu pludselig blive meget billigere. Du kan også med fordel udnytte de store rabatter til dit eget forbrug af foderinsekter og tilbehør. Køb et gavekort/tilgodebevis med rabat nu, og indløs det senere, når der er behov for at bestille.

Gavekortet leveres med påtrykt gyldighedsperiode, så der ikke er noget at tage fejl af. Der er også påtrykt en unik rabatkode, som skal bruges, når gavekortet indløses i webshoppen. Undervejs i bestillingsforløbet er der et felt til indtastning af rabatkoden. Indtast koden, og gavekortets pålydende fratrækkes automatisk fra varebeløbet i “indkøbskurven”.

Rabatkoden kun kan benyttes én gang, og kan ikke kombineres med andre rabatkoder.

BEMÆRK: Gavekortet sendes til dig via e-mail, og derfor skal du selvfølgelig ikke betale fragt (hvis du kun bestiller gavekort). Når du vælger fragt, er der en gratis valgmulighed til dette. Hvis du bestiller andre fysiske varer sammen med gavekortet, skal du bare vælge almindelig fragt som normalt. Der kan være en leveringstid på 1-2 hverdage på gavekort, da de oprettes manuelt hos os.