Bille af kæmpe-melorm, Zophobas morio

Bille af kæmpe-melorm, Zophobas morio

kr. 87.00kr. 998.00

Ikke på lager

Biller af kæmpemelorm, Zophobas morio, fra dansk opdræt. Brug billerne til at kickstarte din egen opdræt af kæmpemelorme.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Skyd genvej til din egen opdræt af kæmpe-melorm, Zophobas morio, med fuldvoksne kønsmodne biller, som straks vil begynde at lægge æg. Billerne er ca. 3½ cm lange. De er opdrættede hos InsektOrama, og er opfodret med meget varieret og sund kost. Grundlæg din egen opdræt med disse biller, så du er sikker på at få en god start!

Hvis du er tålmodig nok, kan du godt grundlægge en opdræt uden biller, hvis du køber en portion kæmpemelorm, også kaldet zophobas-larver. Afhængigt af forholdene og larvernes alder, kan det dog tage nogle uger, før de er klar til forpupning. Forpupning sker imidlertid kun, hvis larverne isoleres og opbevares enkeltvis med tilpas varme og fugtighed. I løbet af nogle dage eller uger forpupper larven sig, og efter yderligere nogle uger forvandles puppen til en bille – om alt går vel.

Det er med andre ord både besværligt og tidskrævende at producere Zophobas-billerne. Køber du færdige biller, kan du skyde genvej med adskillige måneder, og langt hurtigere få gang i din egen produktion. Billerne er kønsmodne, når du modtager dem, så de vil straks begynde at lægge æg, hvis du giver dem gode forhold.

Billerne lever op til 12 måneder, og en enkelt hun lægger op til 1500 æg i sin levetid. Når vi ekspederer din bestilling, tages billerne direkte fra opdrættet, og sendes til dig samme dag. Der vil derfor være tale om et tilfældigt mix af køn og alderstrin.

Bemærk venligst, at billerne som udgangspunkt ikke er egnede som foder-dyr. Det er de færreste hobbydyr der bryder sig om biller. Brug dem i stedet til opdræt. De resulterende kæmpemelorme er til gengæld en lækkerbisken for de fleste insekt-ædere.

Go to Top