Ingen døde insekter

/Ingen døde insekter
Ingen døde insekter2019-12-25T06:58:41+01:00

Kender du det? I den nyindkøbte æske med insekter er der allerede en del døde (som stinker fælt) og resten lever kun ganske kort. Det er mere eller mindre standard, og årsagen er simpel: Insekterne har levet i æsken uden væske i mange dage. Typisk har de rejst fra udenlandsk producent til udenlandsk grossist og derfra til dansk importør. Herfra kan du så købe dem i butikken eller få dem tilsendt. Hverken dyr eller mennesker responderer særlig godt på en uge uden vand, så problematikken er vel i grunden ikke så overraskende…

Hos InsektOrama opdrætter vi selv insekterne i Danmark, og har dem gående i kulturer under optimale forhold. Når vi pakker din ordre, høstes insekterne samme dag, hvorefter de rengøres og sorteres. Få timer efter er de på vej til dig. Typisk er de kun et døgn undervejs før de lander hos dig, og det gør hele forskellen! Pakken vil typisk ikke indeholde døde insekter, og du vil også opleve, at insekterne er mere robuste og lever længere. Prisen er den samme, så hvad foretrækker du?

Når du køber dansk, spares miljøet naturligvis også for en masse transport-CO2, dyrevelfærden er bedre og du støtter danske arbejdspladser. Moms og afgifter lander også i højere grad i den danske statskasse frem for udlandet. Som forbruger har du fat i den lange ende, så du bestemmer.

Vidste du, at vi selv opdrætter insekterne, og derfor kan levere hurtigere? Læs mere her