Fragt fra 39 kr.

/Fragt fra 39 kr.
Fragt fra 39 kr.2021-04-30T09:03:48+02:00

Hvis du har god tid, og kan vente op til syv hverdage med levering af dine insekter, kan du vælge “budget-levering”. Så leverer vi til valgfri pakkeshop for blot 39 kroner uanset ordrestørrelse.

Budget-levering medfører IKKE, at dine insekter er længere tid undervejs end normalt. De vil stadig være kun være undervejs i 24 timer, og de vil stadig være friskpakkede på afsendelsesdagen.

Men når du vælger budgetlevering, har vi hos InsektOrama bedre muligheder for at tilrettelægge høst og pakning af insekterne effektivt. Samtidig udjævner det presset på pakkeafdelingen, idet budget-leverancerne kan håndteres i perioder, hvor der er ledig kapacitet.

I praksis vil leveringstiden derfor kunne variere en del. Måske får du leveret allerede i løbet af en dag eller to – måske tager det 5-7 hverdage. I alle tilfælde får du fragten til en rigtig skarp pris, og vi får til gengæld lidt fleksibilitet mht. planlægningen.

Benyt venligst kun budget-levering, hvis du på forhånd ved, at du kan vente op til syv hverdage med leverancen.

Note:
De fleste andre insekter-leverandører i Danmark køber insekter hjem fra udlandet en gang om ugen, og videresender dem efterfølgende til kunden. Her er leveringstiden tilsvarende 2-7 hverdage, alt efter bestillingstidspunkt. 

Vidste du, at du også kan få helt gratis fragt? Læs mere her