Fortæl om DIT hobbydyr

//Fortæl om DIT hobbydyr

Fortæl om DIT hobbydyr

Det er sjovt at have et hobby-dyr, men en stor del af glæden er også at dele oplevelserne med andre. Både vi og alle læserne er meget interesserede i at høre om netop DINE hobbydyr og evt. se nogle billeder. Læs her hvordan du let kan give dit bidrag.

Vi nyder alle sammen at se på vores dyr og pusle om dem, men en stor del af glæden ved hobbyen er selvfølgelig at dele den med andre ligesindede. Hvis du har lyst – så skriv om dine dyr, og evt. lidt om dig selv og din hobby, og send det til os på info@insektorama.dk – og send meget gerne nogle billeder med! Så sætter vi en flot artikel op, hvor det naturligvis fremgår, at du er forfatter og rettighedsindehaver til både tekst og billeder. Hvis du ønsker det, kan vi i artiklen også lave et link til din hjemmeside eller facebookside/gruppe om hobbyen. Hvis du foretrækker det, kan du i artiklen selvfølgelig også være helt anonym, eller f.eks. nøjes med fornavn – det er helt op til dig.

Tænk ikke så meget på stavefejl og grammatik – vores dygtige redaktører renskriver om nødvendigt din artikel og retter den til, og du godkender naturligvis resultatet før det offentliggøres.

Yderligere info
På InsektOrama har vi valgt at sætte særligt fokus på foder-insekterne og de øgler og andre hobbydyr der spiser insekterne, så det er naturligvis den gruppe af hobbydyr vi er mest interesserede i at høre om. Du må derfor også meget gerne i din artikel skrive mere specifikt om hvilke foder-insekter du bruger, hvordan du opbevarer dem og udfodrer dem, samt hvad dine erfaringer er med de forskellige insekter som foder.

VIGTIGT!: På InsektOrama ønsker vi ikke at krænke nogens rettigheder. Du skal derfor selv have rettighederne til både teksten og billederne. Med andre ord – det skal være dine egne billeder, og du skal selv være forfatter til teksten. Vi vil også helst have, at artiklen er unik, dvs. ikke kopieret fra f.eks. din egen hjemmeside. Så er det bedre, at vi fra din nye artikel laver et link til dine andre relevante artikler på din hjemmeside eller andetsteds – det gør vi gerne. Mht. billeder er det ikke så kritisk. Du må gerne genbruge dine billeder, hvis du har nogen liggende, også selv om du evt. har brugt dem på din egen hjemmeside eller andre steder – det skal bare være dine egne billeder.

Kontakt os gerne, hvis du har yderligere spørgsmål.

2018-08-10T17:00:09+00:00